INTRO

15 éve úgy hittük, hogy a világra nyitott, innovatív szemléletű, friss lendületű közösségünket egy komoly építészeti központba érdemes szervezni, amely képes újat és érdekeset mondani épített környezetünkről. 15 év után már a világ is elhiszi ezt rólunk, és ez a másfél évtizednyi építkezés legnagyobb hozadéka. Ami nem változott ez alatt az idő alatt, az a büszke függetlenségünk és a közösség, ami évről évre a legjobb szakembereket és partnereket tudta a köreinkbe csábítani. 

Nehezen lehet a KÉKet beskatulyázni, de ez a legfőbb előnye is a szervezetnek, ahol szabadon és tabuk nélkül lehet gondolkodni és mindenki a legtágabb építészeti érdeklődésének megfelelő tudást tudja építeni, megosztani és hasznosítani itt. 15 év után egyértelműen egyedülállóak vagyunk abban, hogy egy ennyire szabad közösségi szerveződés ennyire jól működő szervezeti háttérrel tudjon ennyi ideje működni. 

Ami a legjobb ebben a 15 éves történetben, hogy pont olyan sok tervünk van a jövőre nézve, mint a legelején. A szakmaiság és szabad gondolkodás iránti igényünk nem változott, a tenni akarásunk és közösség iránti igényünk is ugyan olyan erős, mint a legelején. Sokkal több tapasztalatra és egy hatalmas kapcsolati hálóra tudunk már támaszkodni, de még mindig ugyan úgy elhisszük, hogy egy igazi központja ez annak a közösségnek, amely friss lendülettel, innovativitás keresésével és a világra teljesen nyitottan akar a kortárs építészeti térben előre haladni.

Kádár Bálint
a KÉK elnöke

Szemerey Samu
a KÉK szakmai vezetője

KAPCSOLAT

Kortárs Építészeti Központ
1111 Budapest
Bartók Béla út 10-12.

info@kek.org.hu
+36 30 522 5994